top of page

ОДЛОЖЕН - Годишен Национален Македонски Пикник


​Поради непредвидени околности, Годишниот Национален Македонски Пикник ќе се одложи до дополнително известување. Искрено се извинуваме за сите непријатности предизвикани од оваа објава. Поминавме месеци организирајќи го овој пикник и со нетрпение очекувавме да се собереме како заедница на 28-ми. Ве молиме погледнете ја официјалната изјава приложена подолу од МПОМВ
4 views0 comments

Comments


bottom of page